London! Vad får man inte missa... stort som smått?

Ska dit tillsammans med min syster i månadsskiftet Aug/Sep. Musikal blir det bestämt! Men sen... affärer, restauranger, "måste ses/ upplevas"???

 

Tips från er... Tack!

=)

 

Kram och Go'natt!

Kram, LillGrodan


Kommentarer
mli

Tack så mycket! :) Är sällan i centrala London. Men Westfield är ju en upplevelse om man gillar shopping. :) Trevlig kväll!

2012-07-23 22:49:42
URL: http://themli.blogg.se/
Isa

låter skoj:)

Sv: ja faktiskt:)
tack desamma:D
kram

2012-07-23 23:42:50
URL: http://isajohansson.blogg.se
Anneli

Hmm, har själv besökt ett antal intressanta och riktigt roliga museer, bl a ett trädgårdsmuseum som var som en oas mitt i sta'n. Se'n gick vi en guidad stadsvandring med pubstopp inkluderat - klart kul och värt!

...och nu har jag plötsligt ännu en anledning att lägga till dem jag redan hade för att besöka Karlstad..... Tack! Och MC-kort hinner du ta än!!

2012-07-24 00:11:28
URL: http://www.anneliskriver.blogspot.com
Hanna- Mamma till Alexander

Åh då måste ni se Phantom of the Opera!! Sååå bra! Ett besök i London Eye kanske? Och kolla in Big Ben och slottet? Hyde Park är himla mysigt att strosa och ha picknick!
Leta upp en butik som heter Jane Norman... var min favo när jag var i London 2 ggr för några år sedan. Massa snygga kläder och finns ju fler än en butik! Pizza zlice är ett måste ;) Och så klart Madame Tussauds är med ett måste! Se alla kändisar som dockor.. känns helt verkliga :) Hoppas det var några intressanta tips! Kram

2012-07-26 20:48:41
URL: http://imm0rtelle.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback